![Kalbskoteletts Sous-vide Kalbskoteletts Sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD9D5907-E8EE-48B8-B9CD-9DD58DDAF7F8/Derivates/240c6201-4826-41ab-b8a3-3dc721745824.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g Wasser
- 2 Kalbskoteletts (à ca. 400 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2628 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 godz. 10 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min