Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecue-Butter
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Rosmarinnadeln
- 1 Schalotte, klein
- 25 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 - 2 Prisen Salz, nach Geschmack
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Rauchsalz
Schweinefilet und Fertigstellung
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 7 - 8 Scheiben Bacon, dünn geschnitten (ca. 65 g)
- 1 Schweinefilet, sehnenfrei (250-300 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 70 g Basilikum-Pesto
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2769 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min