Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kartoffeln
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (5 mm)
Kräuterbutter
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 geh. EL Schnittlauch, in Röllchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Rumpsteak und Fertigstellung
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Rumpsteaks (à 200 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Öl zum Braten
- 2 Zwiebeln, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schinkenspeckwürfel
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4737 kJ / 1132 kcal
- Eiwitten
- 94 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 2241 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulasch
2 Std.
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1h 30min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 Std.
Dunkle Grundsauce
4 Std. 30 Min
Putenbrust mit Drillingen und Ratatouille
1 godz.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2 Std. 15 Min
Pasta- und Pizzasauce
30 min