Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter

Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter

4.7 49 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
4 Portionen

Ingrediënten

Kartoffeln
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln, festkochend in Scheiben (5 mm)
    1000 g
Kräuterbutter
  • Knoblauchzehe klein
    1
  • Zwiebel klein, halbiert
    1
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 geh. EL
  • Butter weich, in Stücken
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
Rumpsteak und Fertigstellung
  • Wasser
    1270 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Rumpsteaks (à 200 g)
    4
  • Butter
    50 g
  • Rosmarin
    2 Zweige
  • Öl zum Braten
  • Zwiebeln in Würfeln (1 cm)
    2
  • Schinkenspeckwürfel
    200 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Portion

Natrium 2241 mg
Eiwitten 94 g
Calorieën 4737 kJ / 1132 kcal
Vetten 61 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 34 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...