Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, klein, festkochend, ungeschält
- 40 g Öl
- 150 g Schinkenspeckwürfel
- 150 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm) oder Spalten
-
¾
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 30 g Weißweinessig
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1345 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1412 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 Min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Kartoffelrösti
40min
Möhrensalat
10min
Gulasch
2u.
Reis-Thunfisch-Salat
40min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3u.
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.
Lammkarree mit Pilzrisotto
40min
Ungarisches Paprikagulasch
2u.
Eierpunsch
20min