Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindfleisch, in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 150 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika de la Vera
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. EL Speisestärke (15 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 808 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Schweinefilet in Metaxasauce
1 Std. 30 Min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Winzertopf
2h 40min
Malzbiergulasch
1h 15min