Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Öl
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Majoran
- 20 g Ajvar, mild
- 2 Lorbeerblätter
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend
- 250 g braune Champignons
- Petersilie, zerzupft, zum Garnieren
- 4 EL Schmand
- Bauernbrot zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 859 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Gulasch
2h
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1h 20min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30min
Gyros-Paprika-Suppe
30min