Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi

4.1 47 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    250 g
  • Öl
    40 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Paprika edelsüß
    5 TL
  • Paprika de la Vera
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprikamark
    60 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken (2-3 cm)
    1250 g
  • Paprika, gemischt in Stücken (2-3 cm)
    500 g
  • Kabanossi in Scheiben (0,5-1 cm)
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 2503 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1782 kJ / 426 kcal
Vetten 25 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...