Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
-
200
Zwiebeln, in Stücken
of 200 g gemischtes Gemüse, in Stücken (Zwiebeln, Karotten, Fenchel) - 1 Knoblauchzehe, halbiert
-
400 - 500
g stückige Tomaten, aus der Dose
of 400 - 500 g Tomaten, reif, in Stücken - 65 g Tomatenmark
- 25 g Balsamico-Essig
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Salz
- 1 - 2 EL Zucker
- 400 g Leberkäse
- 200 g Speck geräuchert
- 1 gelber Paprika
- 1 - 2 rote Zwiebeln
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2919 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1079 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen-Toast
20 min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Leberkäse-Hotdogs
20 min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Würstchen-Gulasch
35 Min
The-German-Hot-Dog
35 Min
Schinken-Hack-Röllchen mit Nudeln
45min
Überbackenes Schweineschnitzel mit Kartoffeln
1h 10min
Schnitzel mit Gemüsekruste und Kartoffeln
1h 10min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1h 25min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30min
Cheeseburger-Auflauf
2h 30 min