Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
-
200
Zwiebeln, in Stücken
of 200 g gemischtes Gemüse, in Stücken (Zwiebeln, Karotten, Fenchel) - 1 Knoblauchzehe, halbiert
-
400 - 500
g stückige Tomaten, aus der Dose
of 400 - 500 g Tomaten, reif, in Stücken - 65 g Tomatenmark
- 25 g Balsamico-Essig
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Salz
- 1 - 2 EL Zucker
- 400 g Leberkäse
- 200 g Speck geräuchert
- 1 gelber Paprika
- 1 - 2 rote Zwiebeln
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2919 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1079 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30min
Bierkutschersalat
40 min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4 Std.
Leberkäse-Hotdogs
20 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30 min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1h 25min
Tortilla-Calzone
30 min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30 min
Flammkuchen-Toast
20 min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 godz. 20 min