Putengulaschsuppe

Putengulaschsuppe

4.1 136 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehe in Scheiben
    1
  • Olivenöl
    10 g
  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Möhren in Stücken (4 cm)
    200 g
  • rote Paprika in Stücken (4 cm)
    200 g
  • Putenbrust in Würfeln (ca. 2 cm)
    600 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    800 g
  • Wasser
    200 g
  • Paprika edelsüß
    1 - 2 EL
    1 - 2 EL Gulasch-Gewürzmischung
  • Salz
    2 TL
  • Zucker
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Speisestärke
    20 g
  • Wasser
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1301 mg
Eiwitten 41 g
Calorieën 1273 kJ / 304 kcal
Vetten 4 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...