Putengulaschsuppe
TM6

Putengulaschsuppe

4.1 (42 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
  • 10 g Olivenöl
  • 50 g Zwiebel, halbiert
  • 200 g Möhren, in Stücken (4 cm)
  • 200 g rote Paprika, in Stücken (4 cm)
  • 600 g Putenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
  • 30 g Tomatenmark
  • 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
  • 200 g Wasser
  • 1 - 2 EL Paprika edelsüß
    of 1 - 2 EL Gulasch-Gewürzmischung
  • 2 TL Salz
  • 1 TL Zucker
  • ½ TL Pfeffer
  • 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • 20 g Speisestärke
  • 30 g Wasser

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1273 kJ / 304 kcal
Eiwitten
41 g
Koolhydraten
24 g
Vetten
4 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
6.5 g
Natrium
1301 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten