Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 10 g Olivenöl
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (4 cm)
- 200 g rote Paprika, in Stücken (4 cm)
- 600 g Putenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 200 g Wasser
-
1 - 2
EL Paprika edelsüß
of 1 - 2 EL Gulasch-Gewürzmischung - 2 TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1301 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Puten-Gemüse-Gyros
30 min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1h 10 min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1h 30min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Ungarisches Paprikagulasch
2h