Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 30 g Butter
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¾ TL Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 450 g Erbsen und Möhren, TK, aufgetaut
- 10 Wiener Würstchen, in Scheiben (ca. 1 cm) (ca. 450 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 min
Buchstabensuppe
30 min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50 min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1u. 50min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50 min
Wikinger-Nudel-Topf
35 min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 min