Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Suppengemüse (Sellerie, Möhre, Porree), in Stücken
- 1200 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 3 TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- 100 g Suppennudeln (z. B. Buchstabennudeln oder Reisnudeln)
- 150 g Erbsen, TK
- 280 g Brühwürstchen, in Scheiben (siehe Tipp)
- 2 Prisen Muskat
- Pfeffer zum Abschmecken
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Spaghetti Miracomix
20 min
KiBa-Milchshake
5min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 min
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1h
Küken-Amerikaner
2h 30min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45min
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30min
Wikinger-Nudel-Topf
35 min