Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Speckwürfel
- 30 g Butter
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Erbsen, frisch oder TK
- 4 - 6 Eier
- 100 g Milch
- 50 g Sahne
-
½
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Msp. Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2160 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Holländische Käse-Eier
40 Min
Omelette-Burger
40 Min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 Min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1 Std. 50 Min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Buchstabensuppe
30 Min
Kürbisragout mit Bratwurst
30 Min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 Std.
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30 Min
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 Min
Wikinger-Nudel-Topf
35 Min