![Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“ Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f22e5eb2405d74d71f1095f74ea2fcaa/Derivates/8846ec966353ba501f25f6fa0d1a620912a79362.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier
- 100 g Wasser und mehr zum Auffüllen
- 700 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 30 g Kapern, abgetropft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 100 g Cornichons, in Stücken (Sud aufgefangen)
- 100 g Milch
- 15 g Gurkenwasser
- 300 g Crème fraîche
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 267 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schmorgurken
30min
Stamppot mit Endivien
30min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1h
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1h
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Béchamelkartoffeln
50min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1h