![Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b9d85824627a59611df90ad84a395dd2/Derivates/497651a3b7e2653134983a6ff9a1a20789444472.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 600 g Blumenkohlröschen (2-3 cm)
- 200 g Erbsen, TK
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 3 cm)
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 150 g Crème fraîche
- 200 g gekochter Schinken, in Würfeln (5 mm)
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 - 2 TL körniger Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1362 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1340 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 godz.
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Curry-Gemüse-Maultaschen-Suppe
30 min
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 godz.
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Wikinger-Nudel-Topf
35 min
Locro Argentino
30 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min