Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Chorizo, in Scheiben (5 mm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Rosenkohl, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 200 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 2 - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 20 g Crema di Balsamico
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 250 g kurze Nudeln (z. B. Makkaroni oder Ditali)
- 250 g Feta, gewürfelt (1 cm)
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3604 kJ / 861 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Sauerkraut-Eintopf
40 min
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1 godz. 30 min
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2h
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1h 15min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 30 min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 godz. 10 min