Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf

Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf

4.4 176 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Chorizo in Scheiben (5 mm)
    250 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Rosenkohl halbiert
    200 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Sahne
    200 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Thymian abgezupft
    2 - 3 Zweige
  • Crema di Balsamico
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • kurze Nudeln (z. B. Makkaroni oder Ditali)
    250 g
  • Feta gewürfelt (1 cm)
    250 g
  • Basilikum abgezupft, zum Garnieren
    2 - 3 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 33 g
Calorieën 3604 kJ / 861 kcal
Vetten 53 g
Vezels 7.4 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...