Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 600 g Wasser
- 12 Wirsingblätter, groß
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 1 Brötchen, eingeweicht und ausgedrückt
- 1 Ei
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 40 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- Basilikum, grob gehackt, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 884 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Gyros-Auflauf
1h 20min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.
Schwarzwurzel-Auflauf
1 Std. 25 Min
Gefüllte Gemüsezwiebeln mit Kartoffelpüree
1h 35 min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30 min