Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 70 g Ricotta
- 40 g Paniermehl
- 1 Eigelb
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 50 g Graupen, mittel
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 100 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 20 g Butter, in Stücken
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1392 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 999 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 godz.
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 godz.
Graupensuppe
1 godz.
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 godz.
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min