Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Scheiben (ca. 1-2 mm), siehe Tipp
- 130 g Rahmspinat, TK, oder Würzspinat, TK, aufgetaut
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Sahne
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, oder 0,5 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3939 kJ / 942 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 2249 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min
Cheese-Makkaroni
30min
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45min
Überbackenes Risotto
50min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40min
Ravioli-Lasagne
1h
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min