Kartoffel-Spinat-Gratin

Kartoffel-Spinat-Gratin

3.9 128 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Scheiben (ca. 1-2 mm), siehe Tipp
    500 g
  • Rahmspinat, TK oder Würzspinat, TK, aufgetaut
    130 g
  • Feta grob zerbröselt
    100 g
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Walnusshälften
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Sahne
    150 g
  • Wasser
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Muskat
    1 Prise
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht oder 0,5 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 2249 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 3939 kJ / 942 kcal
Vetten 66 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 33 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...