Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Mandeln
- 140 g Bergkäse, in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Spinatblätter, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 20 g Mehl
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Muskat
- 400 g Spätzle, frisch
- 400 g Hähnchenbrust, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 859 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Überbackenes Risotto
50 Min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 Std. 45 Min
Ravioli-Lasagne
1h
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min