Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Wasser
- 500 g Tomatensauce (z. B von Barilla)
- 100 g Basilikum-Pesto
- 1000 g Mini-Kartoffelklöße, TK, aufgetaut oder aus dem Kühlregal
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2525 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30min
Tomatenstrudel mit Reis
45min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Überbackenes Baguette
45min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30min
Family-Topf
35 min
Tortellini-Tomatensuppe
45min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50min