Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Erbsen, TK
- 500 g Hartweizennudeln
- 50 g Pinienkerne
- 70 g Olivenöl
- 1 frische, rote Chilischote, in dünnen Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Basilikum, abgezupft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2895 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Family-Topf
35 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45min
Mediterrane Klößchen
30min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Gnocchi Caprese
20 min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 min
Warmer Cranberry-Gnocchi-Salat
25 min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 Min