Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Erbsen, TK
- 500 g Hartweizennudeln
- 50 g Pinienkerne
- 70 g Olivenöl
- 1 frische, rote Chilischote, in dünnen Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Basilikum, abgezupft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2895 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 Std.
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Mediterrane Klößchen
30 Min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 Min
Gnocchi Caprese
20 Min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min
Family-Topf
35 Min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 Min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min