Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 250 g Möhren, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 200 g Risoni-Nudeln
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Zweige Thymian
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 Aubergine (250-300 g), in kleinen Würfeln (5 mm)
- 10 g Zucker
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 10 - 20 g Crema di Balsamico
- 200 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1509 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Mediterrane Klößchen
30min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Family-Topf
35min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1h
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Tortilla-Lasagne mit Mais und Bohnen
1h
Veggie Rigatoni al forno
45min