Gnocchi-Endivien-Salat
TM6 TM5

Gnocchi-Endivien-Salat

4.5 (426 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ Bund Petersilie, abgezupft
  • 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 30 g Walnusshälften
  • 50 g Olivenöl
  • ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 300 g Wasser
  • 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
  • 140 g Cherry-Tomaten
  • 100 g Endiviensalat
  • 100 g Feta, zerkrümelt
  • 60 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2174 kJ / 520 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
32 g
Vezels
4.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten