Spinat-Erbsen-Reis mit Lachs und Spiegelei

3.8 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schmand
    200 g
  • Zitronenschale, gerieben
    ½ - 1 TL
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Curry
    1 geh. TL
  • Reis, parboiled
    280 g
  • Erbsen, TK
    120 g
  • Wasser
    1000 g
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    1 EL
  • Stremellachs
    250 g
  • Eier
    4
  • Babyspinat, frisch
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1576 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 2369 kJ / 566 kcal
Vetten 22 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...