Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Bacon, in Scheiben, halbiert, davon 30 g in feinen Streifen
- 250 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 8 Eier
- 200 g Sahne
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 901 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Herzhafter Ofenschlupfer
50min
Weiße Bolognese
45min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 godz.
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min
Mie-Nudel-Lasagne
1 godz. 30 min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 godz.
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 godz.