Hackfleischtopf mit Weißkohl und Schupfnudeln

3.9 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    80 g
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Weißkohl in Stücken (2-3 cm)
    350 g
  • Öl
    15 g
  • Hackfleisch, gemischt
    300 g
  • Wasser
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Tomatenmark
    50 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    200 g
  • Schupfnudeln aus dem Kühlregal
    500 g
  • Petersilie zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 939.8 mg
Eiwitten 26.2 g
Calorieën 2108.6 kJ / 504 kcal
Vetten 23.9 g
Vezels 6.6 g
Verzadigd vet 8.6 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...