Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis

Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis

4.2 238 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Gouda in Stücken
    80 g
  • rote Spitzpaprika groß (à ca. 120 g), längs halbiert, entkernt
    2
  • frische, scharfe Bratwürstchen (z.B. Merguez)
    4
  • Wasser
    900 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Reis
    250 g
  • Kräuterfrischkäse
    100 g
  • Mehl
    30 g
  • Muskat
    2 - 3 Prisen
  • gemischte Kräuter, TK
    2 geh. TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 - 3 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1175 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 2631 kJ / 629 kcal
Vetten 34 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...