Ungarisches Paprikagulasch

Ungarisches Paprikagulasch

4.5 175 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Pflanzenöl
    20 g
    20 g Butterschmalz
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln geviertelt
    300 g
  • Rindergulasch in Stücken
    500 g
  • Zucker
    1 TL
  • Tomatenmark
    50 g
  • Tomaten in kleinen Stücken
    250 g
  • Rotwein trocken
    150 g
  • Paprika edelsüß
    2 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kümmel, gemahlen
    ½ TL
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • Majoran
    1 EL
  • Lorbeerblätter
    2
  • Wacholderbeeren
    3
  • Nelken
    1 Prise
  • Mehl
    20 g
  • Wasser
    150 g
  • Paprika, gemischt rot und grün, in Rauten oder Streifen
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 1337 kJ / 319 kcal
Vetten 13 g
Vezels 4.9 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...