Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Schweinefleisch, sehnenfrei, durchwachsen (aus der Schulter), in Würfeln (4 cm)
- 30 g Mehl
- 400 g Sauerkraut, zerpflückt, abgetropft
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 2 TL Kümmel, ganz (optioneel)
- 3 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Piment
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Schmand
- 1 rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2748 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1150.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbratenragout
49 Std.
Bratenpaste
3 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Schlemmertopf
40 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Winzertopf
2h 40min
Ochsenbäckchen
5 Std.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Bolognese classico
5 Std.
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.