Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
of 300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebel (optioneel)
- 1 Pck. Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1557 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24 Std.
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4ωρ.
Orangen-Ingwer-Bärchen
1h 40min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30min
Eingelegte Heringe
12h
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Sauerbratenragout
48 Std.
Gefüllte Gemüsezwiebeln mit Kartoffelpüree
1 Std. 35 Min
Chorizo-Patties
1h 25min
Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung
3h 15min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h