Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 35 g Mehl
- 400 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 40 g Dijon-Senf
- 35 g körniger Senf
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 719 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sylter-Sahne-Dressing
10 Min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 Std.
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Béchamel-Sauce
15 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Senf-Dill-Sauce
2 Std.
Paniermehl
5 Min
Eierstich
25 Min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 Min