Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Dill, abgezupft
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 20 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 geh. TL Dijon-Senf
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Wasser
- 1 geh. TL Zucker
- 2 Prisen Salz
- 35 g Weißweinessig
- 120 g Öl
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 5044 kJ / 1206 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 131 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 417 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40min
Thymian-Honig-Dressing
5 min
Kräuter-Vinaigrette
15 Min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Sylter Salattraum
2 godz. 15 min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Balsamico-Senf-Dressing
5 min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15 Min
Paprika-Käse-Salat
40min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min