Apparaten en accessoires
Johannisbeer-Apfel-Essig
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 20min
5 Flaschen
Ingrediënten
-
rote Johannisbeeren600 g
-
Äpfel in Stücken250 g
-
Zucker300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Apfelessig400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Flasche
Natrium
5 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
2574 kJ /
615 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
150 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made by me
80 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1h
Rhabarber-Vanille-Sirup
1h
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1h 30min
Rhabarber Barbecuesauce
50min
Brombeergelee
1h
Stachelbeer-Chutney
1h
Zucchini-Ketchup
1h
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30min
Quittengelee
12h