Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 80 g Tomatenmark
- 50 g Apfelessig
- 1 EL Curry, mild
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zimt
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 30 g brauner Zucker
- 300 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5156 kJ / 1232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 289 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 932 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clementinen-Curd
30 Min
Rhabarber-Salsa
15min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Herzhafter Quitten-Crumble
45 Min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 Min
Süß-sauer eingelegte Mirabellen
20 Min
Apfelmus auf Vorrat
35 Min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min
Quittengelee
12h
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2h
Domino-Käsekuchen
6 godz. 30 min
Eierpunsch
20 Min