Johannisbeer-Ketchup

Johannisbeer-Ketchup

4.8 61 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 Schraubgläser

Ingrediënten

  • rote Johannisbeeren abgezupft
    1200 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    30 g
  • rote Chilischoten, frisch nach Wunsch entkernt, in Stücken
    1 - 2
  • rote Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Öl
    20 g
  • Tomatenmark
    80 g
  • Apfelessig
    50 g
  • Curry mild
    1 EL
  • Paprika edelsüß
    1 geh. TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zimt
    ¼ TL
  • Nelken, gemahlen
    1 Msp.
  • brauner Zucker
    30 g
  • Gelierzucker 2:1
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Schraubglas

Natrium 932 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 5156 kJ / 1232 kcal
Vetten 6 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 289 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...