Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 80 g Tomatenmark
- 50 g Apfelessig
- 1 EL Curry, mild
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zimt
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 30 g brauner Zucker
- 300 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5156 kJ / 1232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 289 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 932 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel-Korma
45min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 Std.
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 Std.
Drömmar
50 Min
Rhabarber-Vinaigrette
30min
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30min
Bombardino
20min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 godz. 20 min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15 Min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30min