Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 80 g Tomatenmark
- 50 g Apfelessig
- 1 EL Curry, mild
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zimt
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 30 g brauner Zucker
- 300 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5156 kJ / 1232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 289 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 932 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 Std.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1h 30min
Rhabarber-Salsa
15min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 godz.
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35min
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1h 25min
Espresso-Panforte
1h 30min
Quittengelee
12h
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 min
Zwetschgenmus
1 godz.
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Rote Grütze Deluxe
30 min