Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Orangenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 50 g Grenadinesirup
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 750 g Rhabarber, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1450 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangenkonfitüre
45 min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Apfel-Mandel-Konfitüre
30 min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 min