Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 50 g Zucker
- 65 g Wasser, eiskalt
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Sahne
- 2 Eigelb
- 25 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Frischkäse
- 400 g Stachelbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1851 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 150 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Rote-Grütze-Torte
5h 30min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 Std. 20 Min
Stollen-Butterkuchen
2 godz. 45 min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 godz. 50 min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2u. 30min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 godz. 10 min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1 Std. 45 Min