Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 75 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Zucker
- 15 g Wasser
- 1 gestr. TL Zimt
- 150 g Mehl
Füllung und Fertigstellung
- 145 g Zucker
- 1 gestr. TL Zimt
- 2 Eier, getrennt
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 80 g Eierlikör
- 140 g Mehl
- 500 g Zwetschgen, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10 min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Pflaumen-Eierlikör-Muffins
50 min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20 min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 godz.
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min