Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 50 g Haselnüsse
- 4 Eier
- 400 g Zucker
- 200 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 50 g Orangeat
- 50 g Zitronat
- 50 g Rosinen
- 30 g Früchtetee, aufgebrüht, abgekühlt, z. B.Tropische Früchte von Teminal
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30 min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2 Std.
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50min
Apfel-Zimt-Ballen
1 Std.
Früchte-Lebkuchen mit Schokoganache
2h 15 min
Quarkstollen
1h 10min
Stollen-Butterkuchen
2h 45 min
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1h 30 min
Lebkuchen-Gugelhupf
1h 20min
Mallorquinischer Mandelkuchen
1h 30 min