Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 80 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver
- 1 EL Rum
Belag
-
120
g Haselnüsse
of 120 g Mandeln - 80 g Zucker
- 1 TL Zimt
- 1 Ei
- 500 - 700 g Trauben, kernlos (siehe Tipp)
Guss
- 6 Eier
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- 100 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Cheesecake
7 godz.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3h 40 min
Schmand-Ananas-Kuchen
7 godz.
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Omas bester Mohnkuchen
1 godz.
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1h 45min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 godz.
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Apfelrahmkuchen
1h 50min