Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g Butter, weich, in Stücken
- 70 g brauner Zucker
- 60 g Kokosraspeln
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Milch
- 40 g Zucker
- 2 Eigelb
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Salz
- 50 g Puderzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g Kokosöl
-
800 - 1000
g Aprikosen
of 1 - 2 Dosen Aprikosen (Abtropfgew. 490 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1122 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 godz.
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 godz.
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1h 45min
Sauerkirschkuchen
1h 30min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Orangen-Mandel-Kuchen
2 Std.