Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zwetschgenpüree
- 140 g Zwetschgen, geviertelt
- 15 g Zucker
- ½ TL Zimt
Sandkuchen und Fertigstellung
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 200 g Zucker
- 4 Streifen Zitronenschale (à ca. 1 x 6 cm), unbehandelt, dünn abgeschält
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 100 g Speisestärke
- 2 TL Backpulver
- 2 TL Kakao
- 100 g Zwetschgen, entsteint, in Würfeln (0,5-1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 866 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Zimt-Apfel-Kuchen
3h
Beeren-Kokos-Kuchen
2 Std. 10 Min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 Std. 20 Min
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1 Std. 30 Min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Birnen-Nuss-Kuchen
1 Std. 45 Min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 Std.
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1 Std. 20 Min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2h