Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Orangenschale, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 160 g Zucker
- 2 Eier
- 80 g Milch
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 4 Pfirsiche (700-750 g), halbiert, entsteint
- 100 g schwarze Johannisbeeren
- 1 EL Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1068 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45min
Beeren-Blechkuchen
1 godz. 30 min
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 godz. 10 min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 godz.
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 godz.
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min