Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schmandmousse
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne
- 200 g Schmand
- 30 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Orangen-Granatapfel-Kompott
- 250 g Traubensaft
- 15 g Speisestärke
- 1 Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 20 g Zucker
- 2 Orangen, filetiert
- 4 Walnusshälften
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1 Std. 15 Min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Schichtdessert mit Kirschen
15 Min
Quark-Mousse
5h
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 Std.
Orangen-Schokomousse
8 Std. 15 Min