Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schmandmousse
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 30 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Orangen-Granatapfel-Kompott
- 250 g Traubensaft
- 1 Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 2 Orangen, filetiert
- 4 Walnusshälften
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sherry-Zimt-Pflaumen
1u. 20min
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3u.
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1u.
Limoncello-Creme
5 Std.
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Sardische Joghurtcreme
9h