Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g frischer Meerrettich, geschält
-
500
g Rote Bete, geschält, halbiert oder geviertelt
of 500 g Rote Bete, gekocht, vakuumiert, halbiert - 5 g Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 40 g Apfelessig und etwas mehr zum Abschmecken
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 660 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 466 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Coleslaw
10min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Möhrensalat
10min
Coleslaw
10min
Kartoffelsalat mit Kräutervinaigrette
45min
Glasierte Mairübchen
25min
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15 Min
Sellerie-Salat
10min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Möhrensalat
10min
Gurkensalat
10min