Apparaten en accessoires
Scharfe Pflaumensauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Pflaumen halbiert, entsteint500 g
-
Äpfel süß-säuerlich, entkernt, in Stücken500 g
-
Rosinen50 g
-
Knoblauchzehen12
-
Ingwer, frisch (1 cm), in dünnen Scheiben1 Stück
-
Curry mild20 g
-
Salz1 EL
-
Pfeffer1 TL
-
Kümmel1 TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Zucker500 g
-
Weißweinessig250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubgläser
Eiwitten
2 g
Calorieën
2861 kJ /
683 kcal
Vetten
2 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
160 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Pflaumenmus aus dem Backofen
4u.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1u. 30min
Rhabarber Barbecuesauce
50min
Birnen-Chutney
50min
Zwetschgen-Chutney
50min
Rhabarber-Chutney
1u. 30min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Gurken-Relish
1u. 30min
Gelbes Ketchup
45min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1u. 15min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min