Apparaten en accessoires
Tomaten-Fenchel-Chutney
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Zwiebeln geachtelt250 g
-
Olivenöl20 g
-
Cherry-Tomaten geviertelt500 g
-
Tomatenmark70 g
-
Apfelessig200 g
-
brauner Zucker250 g
-
Salz3 TL
-
Fenchelsaat1 geh. TL
-
Schwarzkümmel-Samen1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen1 gestr. TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
3 g
Calorieën
1482 kJ /
354 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
69 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Zwiebel-Physalis-Chutney
2u. 45min
Ofen-Tomaten im Honigsud
45min
Gurken-Relish
1u. 30min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1u. 30min
Zwiebel-Chutney
8u.
Rhabarber-Chutney
1u. 30min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Orientalisches Zwiebel-Chutney
6u. 30min
Scharfe Pflaumensauce
50min
Schalottenconfit mit Portwein
1u. 10min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6u. 50min