Apparaten en accessoires
Slow Birnen in Rotweinsud
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Rotwein750 g
-
100 g WasserPortwein100 g
-
Wasser250 g
-
Zucker350 g
-
Zimtstangen2
-
Sternanis2
-
Orangenschale, dünn abgeschält 2 Streifen (1 x 3-4 cm)
-
Birnen (je ca. 180 g), geschält4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
18 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
2726 kJ /
651 kcal
Vetten
1 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
126 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Thai Tom Yum
45min
Caramelsirup
35min
Aïoli
5min
Die Brühe
3u.
Petersilienöl
2u. 15min
Paprika-Konfitüre süß-herzhaft
25min
Pfirsich-BBQ-Sauce
1u. 30min
Erdbeer-Frozen-Bites
5u. 15min
Sieben-Gewürze-Pulver
5min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln
Geen beoordelingen
Himbeer-Basilikum-Sangria
40min
Kräutergulasch mit gefüllten Dampfnudeln
2u. 10min