![Rhabarber-Vinaigrette Rhabarber-Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ad38de1c71d2e1a949286c54a327ce71/Derivates/5f67ab813213b89adf6b423eb208f334949bb4d8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Rhabarber, in Stücken oder TK, aufgetaut
of 300 g Rhabarber, TK, aufgetaut - 200 g Wasser
- 100 g Zucker
- 40 g Zitronensaft
- 1 EL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 170 g Öl
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 8249 kJ / 1972 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 117 g
- Vetten
- 171 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 2519 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min
Bärlauchbutter
10 min
Tomaten-Basilikum Porridge
20 Min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 Min
Mixed Pickles
336 Std.
Glasierte Mairübchen
25 Min
Mini-Schaumküsse
2 godz. 30 min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15 Min
Rhabarber-Chutney
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 Std.
Holunderblütensirup
72 Std.