Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.3 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini in Stücken (5 cm)
    250 g
  • Mozzarella abgetropft
    250 g
    250 g Burrata, abgetropft
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum gehackt, zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 40 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 284 kJ / 68 kcal
Vetten 5 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...