Rote-Bete-Carpaccio
TM6 TM5

Rote-Bete-Carpaccio

4.2 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g Rote Bete, klein, geschält (siehe Tipp)
  • 250 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
  • 250 g Mozzarella, abgetropft
    of 250 g Burrata, abgetropft
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum, gehackt, zum Garnieren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
284 kJ / 68 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
5 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0.5 g
Natrium
40 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten