Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rote Bete
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Apfelessig
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 40 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, gegart, aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben
Remoulade
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken
- 1 Apfel, klein, geviertelt
- 60 g Salatcreme
- 300 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
Fisch
- 100 g Brötchen vom Vortag
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Mehl
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 EL Milch
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Seelachsfilets, küchenfertig (à ca. 80 g)
- 50 g Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2961 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Remoulade
10min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min